Familieretsadvokat – vi hjælper dig med hverdagens jura

Hos Norden Advokatfirma er vi specialister i familieret. Vi kan derfor hjælpe med mange forskellige aspekter, som arveret, skilsmisse, forældremyndighed og meget mere. Der kan ske mange ting i ens familie, der gør, at det kan være en god ide at søge råd hos en familieretsadvokat.

Det kan være hårdt at skulle igennem en skilsmisse. Der er mange ting, der skal være styr på, og der kan opstå mange problemer. Det kan være selve skilsmissen, forældremyndighed, børnebidrag og bodeling. Det kan derfor være en god ide at have en advokat til at hjælpe, så der kommer styr på alle aspekter.

Det er også rigtig hårdt, når en i familien dør. Man skal i sin sorg forholde sig til rigtig mange ting og tage rigtig mange beslutninger. Derfor kan det være en god ide at have en advokat til at hjælpe med testamente, arveret, dødsbobehandling og mere. På denne måde er der lidt mindre, I skal tage stilling til, da advokaten kan sortere imellem de forskellige ting for jer.

Vi kan også give råd ved tvangsfjernelse, tvangsanbringelse og samvær. Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde en hurtig løsning, når der er børn involveret.

Familieretsadvokat i Aalborg og resten af Nordjylland

Hos Norden Advokatfirma arbejder vi i hele Nordjylland. Derfor kan du nemt få rådgivning inden for familieret hos os. De fleste familier og enlige kan få brug for råd om familiejura. Det kan også være en god ide for de fleste at få lavet dokumenter, der sikrer din familie i svære situationer. Vi har altid fokus på dig og dine ønsker. Vi lytter til, hvad dine forventninger er, og hvad du gerne vil have ud af vores samarbejde.

Vi rådgiver og guider dig altid igennem hele forløbet, så du føler dig tryg. På denne måde er det også altid klart, hvilke ting du skal tage stilling til, og hvilke vi kan ordne for dig. Vi har forståelse for, at det hele kan virke svært og uoverskueligt, når du har brug for vores hjælp. Men vi er her for at hjælpe dig og gøre det lidt nemmere.

Vi arbejder i hele Nordjylland, så har du brug for en familieretsadvokat, kan du kontakte os på vores hovednummer: 96 24 24 45. Vi står klar til at hjælpe dig.