Erhvervsadvokat – Kommerciel forståelse og rådgivning

Hos Norden Advokatfirma kan vi hjælpe dit firma, når du har brug for en erhvervsadvokat i blandt andet Aalborg og omegn. Vi har altid fokus på dit firmas fremtid, så I bliver klædt bedst muligt på til at opfylde juridiske krav, samt modstå risici. Leder du efter en erhvervsadvokat, der har fokus på dit firmas fremtid og altid giver rådgivning, der har værdi? Så kontakt os.

Alle virksomheder kan få brug for en advokat, der er specialiseret indenfor de juridiske aspekter i at føre et firma. Advokatens rådgivning har en forretningsmæssig vinkel, baseret på indsigt i jeres firma. Norden Advokatfirma vil derfor give dit firma erhvervsmæssig rådgivning, så I kan leve op til alle juridiske krav.

Vi dækker flere områder med vores rådgivning om erhverv. Dette gør, at vi på bedste vis giver dit firma et solidt juridisk grundlag. En helhedsorienteret rådgivning giver mest værdi for dit firma. Det er altid vores mål at give løsninger, der har værdi - gennem jura. Disse er altid lavet til lige præcis dit firma.

Erhvervsadvokat – inden for mange områder

Hos Norden Advokatfirma dækker vores team mange områder med vores rådgivning inden for erhverv. Det kan blandt andet være inden for selskaber og kontrakter. Her kan vi hjælpe med alt fra stiftelse af selskaber, køb og salg, ejeraftaler, ansættelsesforhold. På denne måde kan I få hjælp til at se på mulige udfordringer i jeres firma. Vi ser på, hvilke risici jeres firma har og rådgiver jer i, hvordan I bedst muligt kan undgå disse.

Vi kan også hjælpe jer med det juridiske ved persondata. Vi rådgiver jer, så jeres firma overholder de komplekse krav, der blandt andet er i persondataloven. Vi hjælper jer derfor med at finde ud af, hvordan I bedst muligt kan overholde personfølsomme data i jeres firma.

Med det voksende fokus på grøn energi, kan det også være, dit firma vil gå en grønnere fremtid i møde. Vi kan her rådgive jer inden for blandt andet solenergi, biogas og vindenergi. Vores advokater kan rådgive inden for de juridiske udfordringer, der er, når man vil gøre brug af disse former for grøn energi.

Vi arbejder i hele Nordjylland, så har du brug for en erhvervsadvokat, kan du kontakte os på tlf.: 96 24 24 45. Vi står klar til at hjælpe dig.