Advokat virksomhedsoverdragelse

Når din virksomhed skal sælges til en anden, kan det være en god ide at gøre brug af en advokat i virksomhedsoverdragelse. Det er lige meget, om det er på grund af virksomhedssalg eller generationsskifte. Hos Norden Advokatfirma kan vi hjælpe dig med virksomhedsoverdragelse. Vi har stor erfaring med dette, så du kan trygt søge råd hos os.

Vores rådgivning dækker flere områder inden for dit firma. Derfor kan vi blandt andet hjælpe dig, når du skal overdrage virksomheden til en anden. Vi hjælper dig med at få styr på aftalevilkår og -dokumenter. Vi kan også hjælpe dig med forhandlingen, så du får det bedste ud af at overdrage dit firma.

Vi har stor erfaring på dette område, og vi kan give dig den rådgivning og vejledning, som du har brug for, så din virksomhedsoverdragelse sker uden gnidninger. Vi hjælper dig med at kigge på alle dokumenter, så du er sikret, at du forstår, hvad der står i dem, og hvordan de bliver lavet rigtigt.

Advokat virksomhedsoverdragelse – også når du køber

Hos Norden Advokatfirma kan vi også hjælpe dig, der er ved at købe en virksomhed. Vi hjælper dig med at kigge på alle dokumenter, så du er indforstået med alle vilkår af kontrakten. Dette betyder også, at vi kan hjælpe dig med forhandlingerne og se på risici ved aftalen med dig. Det er vigtigt, at du forstår alt, hvad der står i kontrakten, før du underskriver den. Det vil være med til at sikre, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser senere hen.

Vi har stor erfaring inden for erhvervsret, herunder selskaber og virksomhedsoverdragelse. Vi har hjulpet mange med dette, så vi ved, hvad der skal til for at få et godt resultat for alle parter. Hvis du har brug for rådgivning inden for din virksomhed eller din kommende virksomhed, så kontakt os. Vi vurderer din sag gratis og giver dig et uforpligtende møde. På denne måde er du sikret, at vi kan samarbejde - om du sælger eller køber en virksomhed.

Vi arbejder i hele Nordjylland, så har du brug for en advokat virksomhedsoverdragelse, kan du ringe til os på vores hovednummer: 96 24 24 45. Vi står klar til at hjælpe dig.