Advokat lejeret – Vi leder dig trygt gennem pligter og rettigheder

Er man udlejer, kan det være en rigtig god ide at få råd fra en advokat. Der er nemlig mange juridiske ting, der skal være styr på som udlejer. Hos Norden Advokatfirma kan vi hjælpe dig med en advokat i lejeret. Vi kan hjælpe dig med alle de juridiske sider af at være udlejer. Det er lige meget, om det er erhvervsleje eller privat.

Det er blandt andet dit ansvar som udlejer at have styr på lejeloven. Den lejekontrakt du giver til din lejer, skal nemlig overholde de krav, der er i denne lov. Vi har styr på alle krav, så du ikke laver vilkår i lejekontrakten, som ikke kan håndhæves overfor din lejer.

Det er også vigtigt for dig som udlejer at vide, hvad lovens krav er om at opsige lejemålet. Loven beskytter din lejers rettigheder, så det er vigtigt for dig at være opmærksom på disse regler for at opsige et lejemål.

Dertil giver vi også råd om indflytningsrapport, fastsættelse af husleje, vedligeholdelse, ophævelse af lejemålet og fraflytningsrapport, samt manglende betaling af husleje.

Advokat lejeret – vi har også speciale i lejeret for dig, som lejer

Hos Norden Advokatfirma kan vi ikke bare hjælpe udlejere, men også lejere. Det er vigtigt, at du som lejer også har forståelse for den aftale, du er ved at skrive under på. Derfor kan det være en god ide for dig at gå den igennem med en advokat.

Vi kan hjælpe dig med både indflytnings- og fraflytningsrapporten. På denne måde skal du ikke betale for unødvendig vedligeholdelse. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at se på de regler, der er for opsigelsesfrist, hvordan reglerne er for fraflytning, med mere.

Vi hjælper dig derfor med at forstå alle de regler, der følger med at leje lejemålet. Sker der alligevel ting fra udlejers side, som ikke er en del af aftalen, kan vi hjælpe dig med at klage over dette også.

Vi arbejder i hele Nordjylland, så har du brug for en advokat i lejeret, kan du ringe til os på tlf.: 96 24 24 45 eller kontakte os her. Vi står klar til at hjælpe dig.