Advokat Brønderslev – har du brug for juridisk bistand?

Der kan være mange grunde til, at man får brug for en advokat. Advokater kan hjælpe med mange forskellige forhold inden for det juridiske. Det kan være kontrakter, lejeret, arveret og meget mere. Hos Norden Advokatfirma kan vi hjælpe dig med mange juridiske ydelser. Har du brug for en advokat i Brønderslev, Hjørring, Hjallerup, Dronninglund eller Frederikshavn? Så kontakt os for at høre mere.

Er du for eksempel landmand, kan vi hjælpe dig med det juridiske, når der skal købes, sælges eller forpagtes landbrug. Det er lige meget, om det handler om jord eller dyr. Vi har indsigt i landbrug, derfor kan vi give dig kvalificeret rådgivning, hvis du er landmand.

Det kan også være, du skal skilles og har brug for en advokat. Hos Norden Advokatfirma er vi specialister i familiejura. Derfor kan vi hjælpe dig med alle aspekter af en skilsmisse. Det kan blandt andet være forældremyndighedssager og deling af jeres fællesbo. Vi møder dig i øjenhøjde og forholder os til, hvad dine ønsker er, og hvad du gerne vil opnå.

Advokat Brønderslev – vi arbejder også for virksomheder

Hos Norden Advokatfirma arbejder vi ikke kun med privatsager, men også med erhverv. Det betyder, at vi kan hjælpe dig og dit firma, når I har brug for juridiske ydelser. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af virksomheder. Derfor kan vi hjælpe dig, om du har et lille firma eller et større.

Vil I gerne have mere fokus på grøn energi, kan vi rådgive jer. Vi kan blandt andet hjælpe købere med forhandling og kontrakt. Vi kan derfor hjælpe dit firma, fra ønsket om mere grøn energi til etableringen af det.

Et andet område, hvor vi kan hjælpe dig og dit firma, er i forbindelse med ansættelsesret. Det kan være hjælp til ansættelseskontrakter eller hjælp med konflikter mellem medarbejdere.

Vi kan derfor hjælpe dit firma med blandt andet persondataloven, forsikring og meget mere. Vi hjælper gerne med alle juridiske aspekter ved at have IT.

Vi arbejder i hele Nordjylland, så har du brug for en advokat i Brønderslev eller omegn, kan du kontakte os på vores hovednummer: 96 24 24 45. Vi står klar til at hjælpe dig.