Advokat arveret – Lad os hjælpe dig

Har du brug for en advokat til arveret i Nordjylland, kan du kontakte Norden Advokatfirma. Når en person er gået bort, kan vi hjælpe dig med arveretten, så der ikke er nogen tvivl. Det kan blandt andet være at kigge på testamente, dødsbobehandling, samt hvem der arver hvad.

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i alt det juridiske, når man står i den svære situation at have mistet nogen, man har kær. Det kan derfor være en god ide at have en advokat til at hjælpe med alt det juridiske, så man kan føle sig tryg igennem den svære tid.

Det er arveloven, der fastlægger reglerne om, hvem der arver hvad og hvornår, når en person er gået bort - også hvis der er lavet et testamente. Dette er blandt andet regler for arveafgift og tvangsarv.

Arveafgiften afhænger af størrelsen på arven. Det er en offentlig afgift på arven. Tvangsarv er den arv, der går til ægtefæller og børn, lige meget hvad du har skrevet i dit testamente. Dette giver din ægtefælle og børn ret til 25% af den arv, de ville have modtaget, hvis du ikke havde lavet et testamente.

Advokat arveret – hvad kan du bruge os til?

Der kan være mange problemer, når man gør et dødsbo op. Nogle familier kan ikke blive enige om, hvad der skal ske med de personlige ejendele. Derfor kan det være en god ide at søge råd hos en advokat, der har styr på arveretten.

Hos Norden Advokatfirma har vi styr på arveloven og kan derfor hjælpe dig, når en i din familie går bort. Vi hjælper dig med alt det juridiske, når man skal arve og gøre et dødsbo op. Vi hjælper også gerne, hvis der er lavet et testamente, og du skal vide, hvad loven siger.

Vi har stor erfaring med dødsbobehandling og arv, så du trygt kan have os til at hjælpe dig. Derfor er et godt samarbejde vigtigt for os, når vi hjælper dig igennem det juridiske.

Har du brug for hjælp til dødsbobehandling i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, kan du kontakte Norden Advokatfirma på vores hovednummer: 96 24 24 45. Vi står klar til at hjælpe dig.