Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig

Vi søger en dygtig advokat eller en 2.–3. års advokatfuldmægtig med erfaring i rådgivning af kunder.
 

Hos Norden Advokatfirma er vi specialister i landbrugets retsforhold, men vi rådgiver også en bred vifte af erhvervskunder indenfor andre erhverv. Derudover yder vi også rådgivning til privatkunder omkring familieretlige forhold og lignende. Fælles for vores kunder er, at de modtager løsninger i øjenhøjde og oplever, at vi engagerer os i deres virksomhed og/eller liv. 

Vi oplever lige nu øget tilgang af opgaver, og har derfor brug dig, som har den rette indstilling til jobbet og som brænder for at give rådgivning af høj kvalitet. Du er en dygtig advokat/advokatfuldmægtig med solide generalistkompetencer, og du er god til at netværke og bruger dit netværk aktivt i jobmæssig sammenhæng.

De typiske opgaver ligger inden for områderne:

 • Selskabsret
 • Retssagsbehandling
 • Familieskifteret (dødsbobehandling og skilsmisse)
 • Ansættelsesret

Du bliver en del af et engageret team på 8, der har sjovt med hinanden og hvor der er let til grin – også selvom vi har travlt.

Du møder og rådgiver kunderne enten fysisk eller digitalt med udgangspunkt i deres individuelle behov. Uanset hvilken mødeform så er vores dedikerede mål, at kunderne skal opleve at vi involverer os og vi er effektive.

Norden Advokatfirma er placeret i et spændende hus med andre virksomheder (LandboNord og LandboGruppen). Der er derfor stor mulighed for at networke på tværs af virksomhederne, ligesom der altid er stor aktivitet i huset og mange arrangementer man kan deltage i.

Hvad tilbyder Norden Advokatfirma?
Som ansat advokat/advokatfuldmægtig får du en attraktiv lønpakke bestående af en fast månedsløn, pensionsordning, Gruppeliv- og Sundhedsforsikring. Og drømmer du om partnerskab på sigt, så er vi også åbne over for det.

Vil du vide mere?
Kontakt gerne adm. direktør, advokat og partner Mads Kringelbach på telefon 9624 2450 eller HR Business Partner Lene Bach på telefon 9624 1759.

Søg stillingen
Vi inviterer løbende til samtaler – og vil glæde os til at modtage din ansøgning.

Du søger stillingen ved at sende CV og ansøgning til: job@nordenadvokat.dk

ADVOKAT MED PARTNERPOTENTIALE

Har du sans for kundens kommercielle behov, og kan du rådgive i komplicerede erhvervsjuridiske spørgsmål? Så er det måske dig, vi leder efter.

Hos Norden Advokatfirma er vi specialister i landbrugets retsforhold, men vi rådgiver også en bred vifte af erhvervskunder indenfor andre erhverv. Derudover yder vi også rådgivning til privatkunder omkring familieretlige forhold og lignende. Fælles for vores kunder er, at de modtager løsninger i øjenhøjde og oplever, at vi engagerer os i deres virksomhed og/eller liv.

Vi har travlt og søger derfor lige nu en erfaren advokat med det rette mindset. Det er ikke afgørende for os hvilke fagdiscipliner du er verdensmester i, men du må meget gerne have erfaring med et eller flere af følgende retsområder:

 • Selskabsret
 • Retssagsbehandling
 • Familieskifteret (dødsbobehandling og skilsmisse)
 • Ansættelsesret

Du bliver en del af et engageret team på 8, der er kendetegnet ved, at humøret er i højsædet, også selvom vi har travlt. Vi lægger meget vægt på at sparre med hinanden indenfor vores kompetenceområder, og vi har fokus på kvalitet og på at levere værdiskabende rådgivning til vores kunder. Du møder kunderne enten fysisk eller digitalt og for begge måder gælder, kunderne altid oplever vores professionalisme og
effektivitet.

Norden Advokatfirma er placeret i et spændende hus med andre virksomheder (LandboNord og LandboGruppen). Der vil derfor være rig lejlighed til at networke på tværs af virksomhederne, og der er altid stor aktivitet i huset og mange arrangementer man kan deltage i.

Attraktive ansættelsesforhold
Ansættelsesvilkårene er attraktive og konkurrencedygtige og matcher vilkårene hos advokatvirksomheder i større byer. Du får rig mulighed for at forme og udvikle dit eget job og arbejdsopgaver, såvel som at indgå i en langsigtet karriereplanlægning med fokus på både faglig og personlig udvikling. Der vil være mulighed for medejerskab eller overskudsdeling for den rette person (indenfor kort tidshorisont).

Søg stilling
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte adm. direktør, advokat og partner Mads Kringelbach på telefon 96 24 24 50 eller HR Business Partner Lene Bach på telefon 9624 1759.

Vi inviterer løbende til samtaler – og vil glæde os til at modtage din ansøgning.

Du søger stillingen ved at sende CV og ansøgning til: job@nordenadvokat.dk

Norden Advokatfirma søger studentermedarbejder

Juridisk studentermedarbejder
- er du klar til et studierelevant job?

Er du jurastuderende og kunne du tænke dig at arbejde med Persondataforordningen i praksis? Så søger Norden Advokatfirma en engageret jurastuderende, som har lyst til et studiejob hvor du får en aktiv rolle i kundens implementering af Persondataforordningen.

DINE ARBEJDSOPGAVER
I tæt samarbejde med advokaten vil du skulle kontakte kunder med henblik på complaincearbejde i forhold til Persondataforordningen. Telefonsamtalen skal gerne føre til et fysisk møde, hvor du sammen med advokaten deltager i mødet og forklarer om Persondataforordningen i forhold til kundens situation. Efter mødet bliver din opgave, at udarbejde relevante dokumenter i forhold til persondata compliance.

Opsummeret består opgaverne i:

 • Mødebooking
 • Mødedeltagelse
 • Udarbejde persondata compliance dokumenter
 • Medvirke til markedsføring af compliance produkter

VI FORVENTER, AT DU ER

 • En dygtig og ambitiøs studerende på min. 5 semester på jura- eller erhvervsjura studiet
 • Udadvendt og veltalende, du får typisk energi af at tale med/være blandt mennesker
 • Et konkurrencemenneske, der trigges af at nå de mål vi aftaler
 • En typisk selvstarter, der arbejder fortroligt med juridiske metoder
 • En stabil og ansvarlig person, som går nysgerrigt til opgaverne.

VI TILBYDER DIG

 • Et studiejob på ca. 10-15 timer om ugen
 • Et studiejob med gode udviklingsmuligheder- både personligt og fagligt
 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel og inspirerende omgangstone

LYDER JOBBET SOM NOGET FOR DIG?
Send os din ansøgning, dit CV og dit karakterudskrift til: job@landbonord.dk
Skriv ”Stud jur.” i emnefeltet. Norden Advokatfirmas HR opgaver håndteres af LandboNords HR-afdeling.

TILTRÆDELSE
Snarest

ANSØGNINGSFRIST
15. juni 2018

ARBEJDSTID
10-15 timer pr. uge

LOKATION
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev

VIL DU VIDE MERE
OM STILLINGEN?

Christian A. Nielsen
Advokat og Partner
Tlf. 96 24 24 54

NORDEN
nordenadvokatfirma.dk
Ring 96 24 24 45

 

Nyt advokatfirma i Brønderslev, Fjerritslev og Randers

Norden Advokatfirma er navnet på det nye hold af advokater, som fra 1. januar 2018 er klar til at hjælpe kunderne med fokuseret rådgivning henvendt til virksomheder og særligt landbrug.

Tidligere hed advokatfirmaet LN Advokater, men med de to nye partnere, advokaterne Christian Ameland Nielsen og Carsten Jacobsen, var det tid til at forny både navn og strategi.

-Sammen med Christian, Carsten og resten af holdet bag Norden Advokatfirma, har vi særlige fokusområder med ekspertviden på områder med landbrug og erhverv, hvor vi tilbyder vores kunder den rådgivning, som de står og mangler. Vores tætte samarbejde med fagrådgiverne, i blandt andet LandboNord, styrkes, så vi altid kan trække på den nødvendige viden som eksempelvis landmænd vil få stor gavn og værdi af, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Mads Kringelbach.

Afdelinger i Brønderslev, Fjerritslev og Randers
Norden Advokatfirma vil få hovedafdeling i Erhvervsparken 1 i Brønderslev, men også være repræsenteret i afdelingerne på Brøndumvej 12 i Fjerritslev og Tronholmen 5 i Randers.

-Vi oplever en øget efterspørgsel på specialiseret rådgivning. Derfor har vi valgt at samle et team af rådgivere, der med deres erfaring giver kunden mulighed for unik rådgivning blandt andet inden for persondata, grøn energi og immaterielle rettigheder. Det betyder ofte en tæt sparring med både kunden, men også det hold af rådgivere, som kunden ellers omgiver sig med. I Norden Advokatfirma er vores ambition at være det naturlige valg, når de vigtige beslutninger skal tages i virksomheden eller på bedriften, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Christian Ameland Nielsen.

Midlet mod mange spekulationer        
Norden Advokatfirma består af en række medarbejdere, som altid står klar til en uforpligtende og gratis vurdering af kundernes sager. Ofte kan et kort møde være midlet mod mange spekulationer.

- Et af vores kerneområder er landbruget. Her er det blandet andet spørgsmål om generationsskifter, fremtidsfuldmagter eller den nye persondataforordning, der kan give spekulationer ude på den enkelte bedrift. Men med den rigtige juridiske bistand, vil der være overskud til holde fokus de rigtige steder, siger advokat og partner i Norden Advokatfirma, Carsten Jacobsen.

11. januar 2018