Vi kender landmænd

Hos Norden Advokatfirma kender vi de udfordringer, opgaver, glæder og frustrationer, du oplever som landmand. Vi ved derfor også, at en tilknyttet advokat ikke altid er en selvfølge. Til gengæld siger vores erfaring os, at inddrages advokaten når der skal købes, sælges eller forpagtes – uanset om det gælder bygninger, jord, kreaturer, svin eller andet, så giver et korrekt juridisk ståsted en værdi og en sikkerhed for din bedrift.

Vores landbrugsfaglige indsigt giver dig som landmand en garanti for kvalificeret rådgivning i den situation, du befinder dig i. Som landmand får du nytte af en helhedsorienteret løsning, da vi har en naturlig dialog med dine øvrige rådgivere inden for økonomi og drift.

Har du brug for juridisk bistand?

Vi arbejder altid ud fra, at værdiskabende rådgivning kommer ud fra kendskab, interesse og engagement, og det er væsentligt for os, at vi får en relation til de personer, der har valgt at bruge Norden Advokatfirma. Vi vurderer din sag gratis, og tager gerne et uforpligtende møde – skriv dit telefonnr. og bliv ringet op.