Karriere

Norden Advokatfirma tilbyder stillinger med et stærkt fagligt indhold, så hold øje med denne side, hvor vi publicerer vores ledige stillinger. 

Vi rekrutterer i samarbejde med virksomheden LandboNord.

Vi glæder os til at høre, hvorfor du ønsker at arbejde sammen med os, og hvilke erfaringer du har med dig.

Juridisk sagsbehandler

Kunne du tænke dig at blive en del af et nordjysk advokatfirma i vækst, hvor vi vægter relationer til kunder og kollegaer højt? Er du god til at samarbejde og finde struktur i opgaverne, så er du måske vores nye kollega. Lige nu søger vi nemlig tre juridiske sagsbehandlere, med erfaring fra tilsvarende stillinger, til vores kontorer i Brønderslev, Aars og Aalborg. Her vil du som juridisk sagsbehandler varetage en lang række forskelligartede opgaver for vores erhvervs- og privatkunder.

Om os

2021 blev året, hvor Norden Advokatfirma fik vokseværk. Det resulterede i, at det mangeårige hovedkontor i Brønderslev blev udbygget med et kontor i Aars og et i Aalborg. Med udvidelsen fulgte en række nye medarbejdere med engagement, stærk faglighed og godt humør - selv på de mange dage med travlhed.

Derfor vil vores nye juridiske sagsbehandlere blive en vigtig del i at få skabt et godt fundament for vores videre vækst og udvikling.

Om dig

Som person er du positiv, udadvendt og opsøgende. Du trives i en hverdag hvor ansvar, struktur og kvalitetsbevidsthed er nogle af nøgleordene. Derudover har du et kommercielt mindset.

Du har en relevant uddannelse som advokatsekretær, og har gerne flere års erfaring fra et advokatkontor. Du arbejder fortroligt med Advosys og programmerne i Office pakken. Du er god i skriftlig formidling, og er på hjemmebane i forhold til brugen af sociale medier. Du har et indgående kendskab til et eller flere af følgende arbejdsområder:

 • Selskaber/kontrakter
 • Dødsboer/skilsmisse
 • Konkurs/inkasso
 • Retssager/testamente
 • Handler
 • Andre opgaver/interne adm. opgaver

Send os din ansøgning

Er du interesseret, så send din ansøgning og relevante bilag her.

Hvis du har spørgsmål til stillingen som juridisk sagsbehandler i Brønderslev, Aars eller Aalborg, så er du velkommen til at kontakte advokat Anders Bredgaard på telefon 2476 0097 eller mail and@nordenadvokat.dk

Studentermedarbejdere

Er du jurastuderende og kunne du tænke dig at arbejde med juraen i praksis?

Norden Advokatfirma søger engagerede jurastuderende, som har lyst til et studierelevant job.
Som studentermedarbejder bliver du tilknyttet et af vores kontorer i Brønderslev, Aalborg eller Aars. Du bliver en del af medarbejdergruppen på 24 medarbejdere heraf 7 advokater, 3 advokatfuldmægtige, 1 ejendomsrådgiver, 12 juridiske sagsbehandlere og 1 stundentermedarbejder.

Om jobbet

Du skal supportere advokaterne og bliver ansvarlig for delleverancer med indflydelse på de services og produkter, som vi leverer til vores kunder. Forvent derfor et ansvarsfuldt studiejob, hvor der er høje krav til dine kompetencer og din professionelle udvikling, og hvor du får mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver, som bl.a. vil være:

 • Juridisk informationssøgning
 • Udarbejde notater om juridiske problemstillinger, oplæg og andre juridiske dokumenter
 • Indledende sagsbehandling, så sagen er klar til advokaten
 • Gennemlæsning og screening af sager
 • Litteratursøgning og praksisafklaring

Arbejdstiden er omkring 15 timer om ugen, der typisk er fordelt på to til tre arbejdsdage.
Vi ved, at det er vigtigt at skabe en god balance mellem studieliv og arbejde. Derfor er vi fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid, også i eksamensperioder.

Du bidrager med struktur og grundighed

Du er i gang med en uddannelse som cand.jur. og har bestået din bachelor.

Da arbejdet i vid udstrækning er af understøttende karakter, er det vigtigt, at du er struktureret og serviceminded.

Du har godt fat om den grundlæggende juridiske metode, og du har lyst og overskud til at afprøve metoden i praksis og arbejde i en større advokatvirksomhed.

Høj faglighed, struktur og grundighed kendetegner din arbejdsstil.

Du er velformuleret i tale og på skrift, og du løser dine opgaver med høj kvalitet, både når du arbejder selvstændigt, og når du løser opgaver i samarbejde med andre.

Vil du udfolde dit talent sammen med os?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter. 

Vi holder løbende samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning. Send din ansøgning her.

Uopfordret ansøgning

Er der ingen ledige stillinger, som matcher din baggrund? Så registrer dig gerne under ”uopfordret henvendelse”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tak for din interesse i et job hos os