Hos Norden Advokatfirma har vi advokater, der helt særligt er specialiserede inden for IT og teknologi.

  • IT kontrakter
  • Cloud computing, forsikring og kontrakter
  • Persondata inden for landbrug samt små og mellemstore virksomheder

Persondata og IT er emner, der gradvist får en større og større betydning for danske og udenlandske erhvervsdrivende

Norden Advokatfirma har vi et indgående kendskab til emnerne, og vi kan hjælpe din virksomhed med at efterleve komplekse krav i persondataforordningen og den danske databeskyttelseslov.

Vi rådgiver dig om udfordringerne ved persondata i alle din virksomheds aspekter, så du vil få en helhedsorienteret og fuldstændig løsning. Ligeledes kan vi kan hjælpe dig med kontraktudarbejdelse og forhandling omkring IT-projekter, både som udvikler og sælger eller som køber heraf.  

Vores hjælp omfatter bla. følgende emner:

  • Kortlægning af din virksomheds behandling af persondata
  • Udarbejdelse af politikker samt rådgivning om tekniske og organisatoriske foranstaltninger 
  • Håndtering af databrud
  • Udarbejdelse af databehandleraftaler
  • Udarbejdelse eller forhandling af IT-kontrakter

Du er velkommen til at kontakte os for høre mere om dine muligheder.

Har du brug for juridisk bistand?

Vi arbejder altid ud fra, at værdiskabende rådgivning kommer ud fra kendskab, interesse og engagement, og det er væsentligt for os, at vi får en relation til de personer, der har valgt at bruge Norden Advokatfirma. Vi vurderer din sag gratis, og tager gerne et uforpligtende møde – skriv dit telefonnr. og bliv ringet op.